Laatste Plaatsen
Alleen Vooruitbetaling
Valentijns Arrangement op het water met LIVE-muziek
Tijdens deze romantische tocht op de Schelde, geniet u van een zalig gastronomisch 7-gangen menu....
85,00
Valentijns Arrangement op het water met LIVE-muziek
85,00
Tijdens deze romantische tocht op de Schelde, geniet u van een zalig gastronomisch 7-gangen menu. Het landschap glijdt langzaam aan u voorbij terwijl u oog heeft voor uw geliefde.  De kaarsjes worden aangestoken voor een gezellig candle light diner. Voor de muzikale omkadering zorgt de Vlaamse singer-songwriter Sharon Adréanne.   Menu : * Sharing food : - Parmezaan krokant met bloemkool en haringkaviaar - Siciliaanse cracker met zoete aardappel en appelsien - Snoepkomkommer met tapenade van zwarte olijven * Soepje van aardpeer, kruidenkaas, grijze garnalen, chips van aardpeer en schaaldierolie * Op eik gesmoorde parelhoenfilet met gegratineerde aardappel, groenkool met spekjes en knolseldercrème * Chocoladetaartje met passievruchten, krokant van cacao en sausje met lichte toets van gember.
SHARE
Dagreis
Rosenmontag Carnaval Keulen
De grootste carnavalsoptocht ter wereld. Met veel pracht en praal en prachtige wagens met soms...
21,00
Rosenmontag Carnaval Keulen
21,00
De grootste carnavalsoptocht ter wereld. Met veel pracht en praal en prachtige wagens met soms een politiek thema of een andere persiflage naar een gebeurtenis uit het afgelopen jaar. De optocht is 7 kilometer lang, kent meer dan 12.000 deelnemers en 120 muziekkorpsen lopen mee voor een gezellig deuntje. Ondertussen worden door de diverse praalwagens tonnen met snoep over het publiek uitgestort. Alleen al in 2019 gaven de verenigingen meer dan 300.000 kilo aan snoep weg, en meer dan 700.000 repen chocolade.
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Schlagerfestival 2020
15 jaar het Schlagerfestival!  Met onder anderen Christoff en Raymond van het Groenewoud! Meer namen...
58,00
Schlagerfestival 2020
58,00
15 jaar het Schlagerfestival!  Met onder anderen Christoff en Raymond van het Groenewoud! Meer namen binnenkort bekend
SHARE
Dagreis
Luxemburg stad / cactus
Een dagje shoppen in de Supermarché van Cactus in Luxemburg
24,00
Luxemburg stad / cactus
24,00
Een dagje shoppen in de Supermarché van Cactus in Luxemburg
SHARE
Dagreis
Met Spaarkaart
De Panne
elke 13de van de maand heerlijk vertoeven aan zee !  Stap je iedere maand op...
18,50
De Panne
18,50
elke 13de van de maand heerlijk vertoeven aan zee !  Stap je iedere maand op onze bus richting De Panne, dan reis je de laatste maal in oktober zelfs gratis mee dankzij onze spaarkaart.
CategoriesDagreis Steden
SHARE
Dagreis
Sluis
Sluis De aantrekkingskracht van Sluis komt voort uit het feit dat de winkels op zondag...
18,00
Sluis
18,00
Sluis De aantrekkingskracht van Sluis komt voort uit het feit dat de winkels op zondag geopend zijn. Vroeger waren sommige producten in Nederland goedkoper of in België verboden en dat verhoogde de aantrekkingskracht. De opening op zondag begon al in 1908. Dit had te maken met het feit dat, ten gevolge van de toenmalige Franse secularisatiepolitiek de kloosters geen onderwijs meer mochten geven. De congregaties weken naar België en Nederland uit. In Sluis werd een zeer groot internaat, het Institut Saint-Joseph, gesticht. Veel jongens uit België en Frankrijk genoten daar hun onderricht. In het weekend kwam de familie op bezoek hetgeen voor grote drukte zorgde en leidde tot het openstellen op zondag van de winkels.
CategoriesDagreis Shopping
SHARE
Dagreis
Designer Outlet Roermond
Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen, en...
16,50
Designer Outlet Roermond
16,50
Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen, en biedt 200 internationale designermerken aan. Het center is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is geopend in november 2001. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland. Het merendeel van de bezoekers komt uit Nederland, België en Duitsland, en er zijn ook vele internationale toeristen die het Outlet bezoeken.
SHARE
Dagreis
Amsterdam
Artistieke erfgoed, uitgebreide grachtennetwerk en smalle gevelhuizen, dit zijn slechts enkele voorbeelden waar Amsterdam bekend voor...
20,00
Amsterdam
20,00
Artistieke erfgoed, uitgebreide grachtennetwerk en smalle gevelhuizen, dit zijn slechts enkele voorbeelden waar Amsterdam bekend voor staat. Reis met ons mee en ontdek wat deze wondermooie stad nog meer te bieden heeft!
SHARE
Dagreis
Aken
Aken   is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad ligt dicht bij de...
17,50
Aken
17,50
Aken   is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad ligt dicht bij de grens met Nederland en België, vlak bij het LimburgseVaals en in de buurt van het Luikse Kelmis, ongeveer 55 km ten westen van Keulen.
SHARE
Dagreis
Keulen
Keulen   is een stadsdistrict en metropool in Duitsland, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen aan de...
20,00
Keulen
20,00
Keulen   is een stadsdistrict en metropool in Duitsland, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen aan de Rijn, ten noorden van Bonn en ten zuiden van Neuss en Düsseldorf. Keulen is de vierde stad van Duitsland en de grootste van Noordrijn-Westfalen. Keulen is de hoofdstad van het Regierungsbezirk Keulen en de officieuze hoofdstad van het Rijnland.
CategoriesDagreis Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Kaasboerin: Van Dyke op z’n Best
De Kaasboerin te Mol-Postel Van Dyke op z'n Best Jan van Dyke - Sven de...
50,00
Kaasboerin: Van Dyke op z’n Best
50,00
De Kaasboerin te Mol-Postel Van Dyke op z'n Best Jan van Dyke - Sven de Ridder - Linda de Ridder - Wendy van Wanten - PC Brown - Paul Vermeulen Programma: 11u00 Van harte welkom 12u00 Diner: Romig bloemkool-broccolisoepje Kalkoenrolladeschijfjes met saus, warme groenten en aardappelgarnituur Dessert 14u00 Spetterend showprogramma 18u00 Lekkere avondlunch (Inclusief diner, show en avondlunch) Dranken en vervoer zijn niet in de prijs inbegrepen.
SHARE
Dagreis
Stuntreis
Een reis vol verrassingen in groep doen we diverse bezoeken.  Er wordt rekening gehouden met ...
43,00
Stuntreis
43,00
Een reis vol verrassingen in groep doen we diverse bezoeken.  Er wordt rekening gehouden met  de tijd van het jaar Kan zowel een bedrijfsbezoek zijn, bv chocolaterie of wijnboer of kledingszaak of .... ., als een toeristische rondrit, als een tuinbezoek,  als een stadsbezoek , als ..... Het middagmaal dat in de prijs inbegrepen is, wordt samen genomen en is ook een verrassing (altijd wel belgische kost) drank is niet begrepen.  Voor het avondmaal wordt er gezorgd dat diegene die wensen een vrij avondmaal kunnen nemen , maar is niet verplicht
CategoriesDagreis Specials
SHARE
Dagreis
Maastricht
vrijdag is de wekelijkse marktdag van Maastricht, dé markt bekend om zijn vele stoffen, maar...
17,00
Maastricht
17,00
vrijdag is de wekelijkse marktdag van Maastricht, dé markt bekend om zijn vele stoffen, maar ook niet te vergeten de  boter , vis en bloemen.  Je bent volledig vrij de meeste nemen de voormiddag om de markt te bezoeken, en de   namiddag trekken ze het winkelcentrum in. Daarom  onze extra service:  tussen 12 en 12.30 u is onze bus open voor diegene die hun boodschappen in de bus willen leggen. Om 16 u vertrekken we terug huiswaarts, zo we tegen 17.15 u  terug in Rotselaar zijn .   tips:  goedkoper kopen  in Maastricht :   diverse eetwaren, brillen,  stoffen, bloemen, apotheek,  .....
CategoriesMarkt Steden
SHARE
Dagreis
Handwerkbeurs Zwolle
In februari vindt alweer de 16e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats. De Handwerkbeurs...
40,00
Handwerkbeurs Zwolle
40,00
In februari vindt alweer de 16e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats. De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers. Er zijn twee restaurants: één op de beursvloer (Diezehal) en het grote restaurant in de gang (gratis wifi; vanaf 9.30 uur open). Geldautomaat aanwezig in de entreehal (geen pinautomaat bij de kassa aanwezig). Veel standhouders hebben een eigen pinautomaat, waarmee je je aankopen kunt afrekenen.   De exporuimte is rolstoelvriendelijk.   De organisatie werkt achter de schermen hard aan een mooi programma. Op de site  (https://handwerkbeurs.nl/zwolle) kun je kijken welke workshops, demonstraties en tentoonstellingen al vaststaan  
SHARE
Dagreis
Rotterdam
Een dagje shoppen, genieten van een terrasje of een bezoek aan een van de vele...
19,00
Rotterdam
19,00
Een dagje shoppen, genieten van een terrasje of een bezoek aan een van de vele musea!
CategoriesDagreis Shopping Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Ode aan Will Tura
30 jaar geleden ging de eerste editie van TURA LURA van start. Een Ode aan...
25,00
Ode aan Will Tura
25,00
30 jaar geleden ging de eerste editie van TURA LURA van start. Een Ode aan de grootmeester van het Vlaamse lied door talloze Vlaamse rockidolen!!!   Nu 30 jaar later is het aan U … Samen met DE JONGENS zingen we Will’s grootste successen ! Tijdens dit concert kan u meezingen met een sing-along  waar u meteen vrolijk van wordt !   Om dit jubileum extra in de verf te zetten, kan u tevens de tentoonstelling over Will Tura’s leven bezoeken.  Foto’s, affiches en beeldmateriaal van zijn optredens en concerten in Haacht en omgeving, alsook zijn Oorkonde als Ereburger van Kampenhout. Jawel, Will Tura was gewoon “een man uit de streek”.
SHARE
Dagreis
Eindhoven
Eindhoven is een prima stad om te shoppen, heeft een mooi winkelcentrum én biedt daarnaast...
17,00
Eindhoven
17,00
Eindhoven is een prima stad om te shoppen, heeft een mooi winkelcentrum én biedt daarnaast nog tal van culturele bezienswaardigheden waaronder het Abbamuseum, de Sint Catharinakerk, de historische markt etc ….
CategoriesDagreis Shopping Steden
SHARE
Dagreis
Valkenswaard
Valkenswaard is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De Kempense gemeente telt 30.494 inwoners...
15,50
Valkenswaard
15,50
Valkenswaard is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De Kempense gemeente telt 30.494 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 56,50 km² (waarvan 1,15 km² water). De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregio SRE. De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeenten Valkenswaard, Dommelen, en Borkel en Schaft. Valkenswaard had in de 19e en 20e eeuw een groot aantal sigarenfabrieken, waarvan Willem II en Hofnar de bekendste waren. Tegenwoordig is er lichte industrie op een bedrijventerrein. Toerisme is eveneens een belangrijke inkomstenbron, maar Valkenswaard is vooral vestigingsplaats voor forenzen die in Eindhoven of België werkzaam zijn.
CategoriesDagreis Markt Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Mamma Mia
Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck schitteren als Sophie en Donna De wereldwijde hit MAMMA MIA!...
60,00
Mamma Mia
60,00
Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck schitteren als Sophie en Donna De wereldwijde hit MAMMA MIA! komt in 2020 naar Vlaanderen! De eerste namen van de volledig Vlaamse cast stellen we je graag voor: Tinne Oltmans wordt Sophie, Ann Van den Broeck mag zich als mama Donna ‘ontfermen’ over Tinne. De regie is in handen van Stany Crets, Ad van Dijk is music supervisor en Laurent Flament tekent voor de choreografie. Naar Ann Van den Broeck mag inmiddels verwezen worden als echte musical royalty: na een indrukwekkende carrière en hoofdrollen in (inter)nationale producties, was de keuze voor de rol van Donna snel gemaakt. Tinne Oltmans, de immens populaire muzikale duizendpoot, werd bij het grote publiek bekend als Mila Santiago in ‘Ghost Rockers’, maar ze was al jong gebeten door de musicalmicrobe. Na ‘Zoo Of Life’ en ‘Doornroosje’ is het nu de hoogste tijd voor een hoofdrol in een internationale voorstelling. Stany Crets tekende de laatste jaren voor succesvolle Vlaamse versies van Broadway- en West End-titels. ‘Evita’ en ‘The Rocky Horror Show’ waren de meest recente, binnenkort mag hij terug aan de slag met ‘Monty Python’s Spamalot’ en neemt hij ‘La Cage Aux Folles’ onder handen. MAMMA MIA! wordt in Vlaanderen geproduceerd door...
SHARE
Dagreis
Toetanchamon Luik 2020
Programma 1 :  Tentoonstelling Toetanchamon en vrij bezoek van de stad Luik = € 38,-...
38,00
Toetanchamon Luik 2020
38,00
Programma 1 :  Tentoonstelling Toetanchamon en vrij bezoek van de stad Luik = € 38,- / pp (vervoer en inkom) Programma 2 : Tentoonstelling Toetanchamon, 3-gangen lunch, bezoek aan Station Guillemins en z’n wijk met gids = € 59,- / pp. (volledig programma & vervoer)   Naar aanleiding van de opgraving van het graf van Toetanchamon, gaan we op reis naar de fascinerende zoektocht van Howard Carter, de Britse archeoloog, die wereldberoemd is geworden door de meest mythische ontdekking van de archeologische geschiedenis, het graf van de Egyptische Farao Toetanchamon.  Deze buitengewone tentoonstelling combineert wetenschappelijk en archeologisch onderzoek met een “vertellend” parcours.  Ze vertelt het leven ten tijde van de heerschappij van Toetanchamon, de dood van de Koning en de fascinatie die hij tot op de dag van vandaag nog steeds uitoefent.  ( 2h30) Na het bezoek aan de tentoonstelling bent u vrij om Luik te gaan ontdekken. 12h30 : Zij die het volledige programma wensen te volgen, worden getrakteerd op een Luiks 3-gangenmenu. 14h00 : Vervolgens begeleidt een Nederlandstalige gids u op ontdekking doorheen een prachtige staaltje van architectuur : Station Guillemins, van de hand van de beroemde architect Santiago Calatrava. De bijhorende stationwijk herbergt vele verhalen en laat...
SHARE
Dagreis
Parijs
Parijs (Frans: Paris) is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk. Het is ook een departement....
40,00
Parijs
40,00
Parijs (Frans: Paris) is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk. Het is ook een departement. Met 2,25 miljoen inwoners in de gemeente Parijs zelf en ruim 11 miljoen in het hele stedelijke gebied, met inbegrip van de banlieues (voorsteden) en de forensensteden daaromheen, is het de grootste stad van Frankrijk en de negende stad van Europa (en het vierde stadsgebied van Europa, na Moskou, Istanboel en Londen).
CategoriesDagreis Shopping Steden
SHARE
Dagreis
Lapjesmarkt Utrecht/musea
het is niet een markt maar verschillde markten op zaterdag in Utrecht lapjesmarkt  (stoffen) groeten...
20,00
Lapjesmarkt Utrecht/musea
20,00
het is niet een markt maar verschillde markten op zaterdag in Utrecht lapjesmarkt  (stoffen) groeten en fruit markt tweedehandsmarkt gewone markt met diverse waren , bloemen ....   ook het winkelcentrum  is de moeite om te bezoeken   hier kan je koopjes doen zoals apotheek, bloemen ....
CategoriesDagreis Markt Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Kaasboerin: Toeters en Bellen
De Kaasboerin te Mol-Postel Toeters en Bellen Daisy Thys - Patrick Onzia - Lindsay - Frank...
55,00
Kaasboerin: Toeters en Bellen
55,00
De Kaasboerin te Mol-Postel Toeters en Bellen Daisy Thys - Patrick Onzia - Lindsay - Frank & Christel Galan - Marina Wally - Stardancers Showballet Programma: 11u00 Van harte welkom 12u00 Diner: Preisoepje met juliennegroenten en balletjes Tournedos van kip met saus, warme groentjes en aardappelgarnituur Dessert 14u00 Spetterend showprogramma 18u00 Lekkere avondlunch (Inclusief diner, show en avondlunch) Dranken en vervoer zijn niet in de prijs inbegrepen.
SHARE
Dagreis
Middelburg
Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en...
20,00
Middelburg
20,00
Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je deze leuke stad
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Assisen 3 – Elckerlyc Antwerpen
Van de makers van ASPE - ASSISEN 3 DE WURGMOORD Regisseur en co-auteur Frank Van...
33,00
Assisen 3 – Elckerlyc Antwerpen
33,00
Van de makers van ASPE - ASSISEN 3 DE WURGMOORD Regisseur en co-auteur Frank Van Laecke vertelt enthousiast dat ASSISEN een merk wordt. “Het concept waar acteurs Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen en Frans Maas vaste waarden zijn, slaat ongelooflijk aan”. Dat het publiek een actieve rol speelt tijdens deze voorstelling heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. “Het publiek heeft een belangrijke taak. Zij zijn de jury. Door te stemmen of de beklaagde al dan niet schuldig wordt bevonden, beslissen zij het einde van het verhaal” gaat Frank Van Laecke verder. “Er wordt dus verwacht van hen dat zij alles wat er op de scène gebeurt nauwgelet in de gaten houden.” vult producent James Cooke aan.
SHARE
Dagreis
Met Inkom
Keukenhof & Scheveningen
De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks rond...
30,00
Keukenhof & Scheveningen
30,00
De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt jaarlijks rond een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld.
SHARE
Dagreis
Blankenberge Paasmaandag
Blankenberge Op maandag 22 april 2019 wordt er van 7.30 tot 13 uur een extra...
19,00
Blankenberge Paasmaandag
19,00
Blankenberge Op maandag 22 april 2019 wordt er van 7.30 tot 13 uur een extra martkdag gehouden op de Grote Markt. Gezellig kuieren, een leuk product op de kop tikken of zin om mensen te ontmoeten? Kom dan op paasmaandag naar de markt in Blankenberge. Van 7.30 tot 13 uur wordt er op maandag 22 april 2019 immers een extra marktdag gehouden op de Grote Markt.
CategoriesDagreis Markt Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Kaasboerin: Van Heintje tot Hein Simons
De Kaasboerin te Mol-Postel Van Heintje tot Hein Simons UNIEK!!! Hein Simons - Mieke - Kurt...
67,00
Kaasboerin: Van Heintje tot Hein Simons
67,00
De Kaasboerin te Mol-Postel Van Heintje tot Hein Simons UNIEK!!! Hein Simons - Mieke - Kurt Crabbé - Arthuro Cardini - Luc van Meeuwen Programma: 11u00 Van harte welkom 12u00 Diner: Romig soepje van Mechelse asperges Kipfilet in een krokant jasje met saus, warme groentjes en aardappelgarnituur Dessert 14u00 Spetterend showprogramma 18u00 Lekkere avondlunch (Inclusief diner, show en avondlunch) Dranken en vervoer zijn niet in de prijs inbegrepen.
SHARE
Dagreis
Marcienne
Wij ontwerpen en produceren ons label al meer dan 20 jaar: Marcienne Collection...Mode met iets extra’s....
16,50
Marcienne
16,50
Wij ontwerpen en produceren ons label al meer dan 20 jaar: Marcienne Collection...Mode met iets extra’s. Een eigen, vlotte en modische collectie t/m maat 54, die alleen bij ons verkrijgbaar is. In het middelpunt van onze collectie staat “knitwear” oftewel verrassende breimode. Wij stellen hoge eisen aan design, kwaliteit, materialen en pasvorm. Zo ontstaat ieder seizoen een nieuwe trendige collectie voor de vrouw van nu.
CategoriesDagreis Shopping
SHARE
Dagreis
Bloesemnocturne Sint Truiden
Op woensdag 10 april trekken we naar Sint-Truiden voor de bloesemnocturne! Dit is een wandeling...
28,00
Bloesemnocturne Sint Truiden
28,00
Op woensdag 10 april trekken we naar Sint-Truiden voor de bloesemnocturne! Dit is een wandeling tussen de bloesems en vuurpotten, met meeslepende fruitverhalen. Onderweg word je verwend met hapjes en drankjes! Er is genoeg om van te genieten!
SHARE
Dagreis
Verlichte serres van Laken
Ieder jaar openen de koninklijke serres in Laken hun poorten en lokken een massa toeristen....
15,00
Verlichte serres van Laken
15,00
Ieder jaar openen de koninklijke serres in Laken hun poorten en lokken een massa toeristen. In deze art nouveau tempels, een werk van architect Balat, in opdracht van Leopold II, is er een kleurrijke en geurrijke bloemenwereld te bewonderen.  De bezoekers maken een wandeling door de tuin van ongeveer 1800 meter en doorlopen op dit traject alle serres. Voor de fotoliefhebbers is dit een echt buitenkansje. 's Avonds stralen de serres door de verlichting een speciale charme uit.
CategoriesDagreis Specials
SHARE
Dagreis
Tuinen Claude Monet Giverney
Het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin...
40,00
Tuinen Claude Monet Giverney
40,00
Het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft, ligt midden in het mooie dorpje Giverny. Het huis, en vooral de prachtige, nu geklasseerde tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier, in het hart van « Le Clos Normand », de bloementuin en de Japans geïnspireerde Watertuin, beiden in oorspronkelijke staat gebracht, heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd.  De Watertuin, is door de artiest zelf ontworpen en vormt een prachtig Japans geïnspireerd geheel, met zijn beroemde groene bruggetje versierd met blauweregens, zijn vijver bezaaid met ontelbare waterlelies, met aan de waterkant treurwilgen, bamboe, pioenen en lelies.   Voor het roze huis met groene luiken bevindt zich de bloementuin, "Clos Normand" genoemd, die van de lente tot de herfst een prachtig kleurenpalet biedt. Met zijn vele klimmende rozenstruiken en weelderige bloemperken is dit een waar paradijs voor bloemliefhebbers!
CategoriesDagreis Specials
SHARE
Dagreis
Ros Beiaard ommegang
Het Ros Beiaard is een folkloristisch paard, dat verwijst naar de sage van de Vier...
17,00
Ros Beiaard ommegang
17,00
Het Ros Beiaard is een folkloristisch paard, dat verwijst naar de sage van de Vier Heemskinderen. De ommegang met dit houten paard bestaat nog in Dendermonde, Lier, Ath, Mechelen en Duffel en staat op de lijst van Meesterwerken van het Orale en Immatriële Erfgoed van de mensheid bij UNESCO. De sage van de Vier Heemskinderen is een afgeleide van de Frankische roman Les quatre fils Aymon, die zich afspeelt in de Maasvallei.  In het oorspronkelijke verhaal wordt het paard, Le Cheval Bayard, verdronken in de Maas.  Zijn Vlaamse broer vindt de dood in de Schelde. Het Ros Beiaard uit Dendermonde wordt elke 10 jaar onder massale belangstelling door de stad gedragen door een gilde van dragers, Pijnders genoemd.  Geheel volgens de sage nemen 4 jeugdige broers uit Dendermonde, de Vier Heemskinderen, op het paard plaats, getooid in ridderuitrusting.  Hun fysieke presentatie is al even bewonderenswaardig als die van de Pijnders, gezien hun positie op de brede rug van het paard en de duur van de Ommegang. Van op de grond tot het hoogste gedeelte van het hoofd meet het Ros Beiaard 4,85 meter.  Reken daar nog de sierpluim bij, dan bereikt de hoogte 5,80 meter.  Van de neus tot de...
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Jan Van Dyke 70 jaar – Elckerlyc Antwerpen
Jubileumshow - 70 jaar JAN VAN DYKE Acteur en internationaal gelauwerde komiek Jan Van Dyke...
48,00
Jan Van Dyke 70 jaar – Elckerlyc Antwerpen
48,00
Jubileumshow - 70 jaar JAN VAN DYKE Acteur en internationaal gelauwerde komiek Jan Van Dyke zal zijn 69ste verjaardag niet snel vergeten. Naast de traditionele verjaardagstaart mocht hij immers zijn eigen jubileumshow lanceren. In 2020 wordt Jan 70, hét moment om stil te staan en terug te blikken op een unieke nationale en internationale carrière. Producent Theatertainment creëert met Jan zijn eigen jubileumshow die op 29 mei 2020 in première gaat in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Jan schittert niet alleen op het podium: Hij laat zich omringen door vijf topartiesten en een zevenkoppig orkest.
SHARE
Dagreis
Rondleiding in Vaals + Valkenburg
Een unieke rondleiding door het mooie Vaals, dat is een bijzonder leuk uitje! Met een...
29,00
Rondleiding in Vaals + Valkenburg
29,00
Een unieke rondleiding door het mooie Vaals, dat is een bijzonder leuk uitje! Met een rondleiding in Vaals leer je de stad van A tot Z kennen. Onze ervaren gids laat je graag de mooiste plekken van deze prachtige stad zien. Vaals heeft een heel interessante geschiedenis, waar de gids jullie graag alles over zal vertellen.   In de namiddag vrij bezoek aan Valkenburg.
SHARE
Dagreis
Bilzen Mysteries
Bilzen Mysteries 'Het verhaal' De avond valt, Alden Biesen komt tot leven. Stap door de...
32,50
Bilzen Mysteries
32,50
Bilzen Mysteries 'Het verhaal' De avond valt, Alden Biesen komt tot leven. Stap door de poort, zet je tablet  aan en wandel mee in het verhaal. Heden en verleden smelten samen tot één groot avontuur vol spectaculaire beeld-, klank- en lichteffecten. Volg de Heer van Biesen, vertolkt door Jan Decleir. Hij kent alle geheimen van deze historische plek. 800 jaar geschiedenis, van de donkere middeleeuwen tot een verwoestende brand. Durf jij deze tijdreis aan?
SHARE
Dagreis
Mosseldag Yerseke
Langs de haven: mosselen en schelpdieren proeven, een vlootshow bijwonen, braderie ...
23,00
Mosseldag Yerseke
23,00
Langs de haven: mosselen en schelpdieren proeven, een vlootshow bijwonen, braderie ...
SHARE
Dagreis
Braderie Rijsel
De Braderie van Rijsel is een evenement dat ieder jaar plaatsvindt in de Noord-Franse stad...
21,00
Braderie Rijsel
21,00
De Braderie van Rijsel is een evenement dat ieder jaar plaatsvindt in de Noord-Franse stad Rijsel (Lille). De braderie is met drie miljoen bezoekers één van de grootste jaarlijkse evenementen in Frankrijk en tevens de grootste rommelmarkt van Europa.
CategoriesDagreis Markt Steden
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
Schots Weekend – Alden Biesen
Kom Schotland voelen en proeven !!!   Op het Schots Weekend geniet je van doedelzakbands...
35,00
Schots Weekend – Alden Biesen
35,00
Kom Schotland voelen en proeven !!!   Op het Schots Weekend geniet je van doedelzakbands en competities, Schotse dansen, Highland Games, schapen drijven, Whisky proeven, gastronomische specialiteiten ….. en dit alles overgoten met onvervalste Schotse muziek.
SHARE
Dagreis
Alleen Vooruitbetaling
De Toppers – Ahoy Amsterdam
Volgend jaar december 2020 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest...
114,00
De Toppers – Ahoy Amsterdam
114,00
Volgend jaar december 2020 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks 'CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2020'. Niet zoals gebruikelijk een editie in mei in de Johan Cruijff ArenA, maar in december in de intimiteit van Rotterdam AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor. Door de voorbereidingen op en de wedstrijden van het Europees kampioenschap voetbal (UEFA Euro 2020), is in mei en juni 2020 de Johan Cruijff ArenA niet beschikbaar. Samen met de Johan Cruijff ArenA is er gezocht naar een passend alternatief, maar ondanks de inspanningen van alle partijen, zijn er geen geschikte data gevonden. Aangezien in 2016 op zeer succesvolle wijze het 12,5-jarig jubileum van Toppers in Concert met een kerstshow werd gevierd en dit door de fans als een absoluut hoogtepunt werd betiteld, hebben de Toppers besloten eenmalig terug te keren naar Rotterdam AHOY met de 2020 editie. Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk zijn er ook diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus! Het belooft een bruisend 'Sing-a-Long' kerstspektakel te worden...
SHARE
Dagreis
Gentse Floralien
10 tot 12h00 : Bezoek aan de Gentse Floraliën De 36ste editie van Floraliën in...
21,00
Gentse Floralien
21,00
10 tot 12h00 : Bezoek aan de Gentse Floraliën De 36ste editie van Floraliën in Gent vindt plaats in de vertrouwde gebouwen van het ICC, de Floraliënhal en het Kuipke. Ontdek de verschillende conceptrooms, binnen-en buitentuinen en laat je zintuigen verwennen door al het prachtige groen en de weelde van de bloemenpracht.     Na dit bezoek brengen wij u naar het centrum van Gent, waar u de stad vrij kan bezoeken.
SHARE
    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven