LLORET de MAR

Spanje

Strandvakantie

Zon, entertainment en plezier aan de Spaanse Costa Brava

9 dagen

Van vrijdag 25 oktober tot zaterdag 2 november 2019

Vanaf €384 /persoon

volpension met wijn en water aan tafel

 

Hotel Garbi Park

 

Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand. Hotel Garbi Park ligt in een levendig deel van Lloret de Mar, op 300 meter van het strand. Het beschikt over binnen- en buitenzwembaden en een groot zonneterras.

Alle kamers hebben een eigen balkon, airconditioning en satelliet-tv. Kluisjes zijn dagelijks te huur, en de eigen badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers kijken uit op het zwembad.

Het Garbi Park heeft een buffetrestaurant en alle kamerprijzen zijn inclusief een ontbijtbuffet. Het hotel biedt een amusementsprogramma met verschillende activiteiten, en er is een recreatieruimte waar u tafeltennis en snooker kunt spelen.

Lloret de Mar

 

Josemanuel

is vooral gericht op niet-Spaanse strandtoeristen en in de zomer loopt het inwonertal van de stad soms op van 30.000 naar 160.000. In de zomermaanden trekken jongeren uit heel Europa massaal naar Lloret de Mar en nabijgelegen badplaatsen als Blanes en Calella om vakantie te vieren. Men vindt er dan ook een groot aantal clubs, bars, casino’s etc. Lloret is een populaire badplaats voor jongeren uit Nederland. Dat heeft ertoe geleid dat in het stadje veel Nederlandse eettenten, cafés en disco’s aanwezig zijn.

Prijs: €399 per persoon in volpension met water en wijn aan tafel

Toeslag single: + €90 

Speciale kinderprijs: €195 (eerste kind tot 12 jaar op een dubbele kamer met 2 betalende volwassenen) // €99 (tweede kind tot 12 jaar op een dubbele kamer met 2 betalende volwassenen)

alle uitstappen

inbegrepen.

Maaltijden

verblijf in volpension met wijn en water op tafel

van middagmaal dag van aankomst tot ontbijt dag van vertrek

Reis- en annulatieverzekering

Niet inbegrepen

Eventuele inkomgelden

Niet inbegrepen

Toeristentax

Inbegrepen

hotel

Vertrek te Rotselaar om 19u00. We rijden via Luxemburg, waar we een stop voorzien voor een vrij avondmaal. Daarna gaat het verder via Metz, Dijon, Lyon, Perpignan, …

Onderweg nog een stop voor vrij ontbijt. Rond de middag bereiken we ons hotel. Bij aankomst is er reeds een middagmaal voorzien. Nadien volgt de kamerindeling.  Vrije namiddag, om 18u00 worden we verwacht voor de welkomstdrank met aansluitend het avondmaal.

Tijdens ons verblijf zijn er verschillende uitstappen mogelijk, naargelang de beschikbaarheid en interesse van de groep: hele dag Barcelona, halve dag Tossa de Mar, vrije tijd in Lloret de Mar, Middeleeuws en wekelijkse markt op dinsdag. Mogelijkheid bijwonen Middeleeuws spektakel (april) en Spaanse avond (november) (te boeken bij reservatie)

Onze laatste dag in Lloret de Mar, ontbijt en middagmaal in het hotel. U bent nog de ganse dag vrij in Lloret de Mar. Vertrek huiswaarts omstreeks 19u00 . Langs Perpignan, Lyon, Dijon, Metz, …

In Luxemburg houden we nog een stop voor vrij ontbijt en daarna verder richting Rotselaar waar we omstreeks 12u00 zullen aankomen.

Of via MAIL

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Mini Cruise op de MiddenRijn

Metz & Nancy

Lloret de Mar

Europapark

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven

X