POLEN

Krakow & Wroclaw

City Trip

Polen - de koninklijke poort naar Oost-Europa

7 dagen

Zondag 25 tot zaterdag 31 augustus 2019

Vanaf €799/persoon

op halfpension

Het DoubleTree by Hilton Wroclaw is gevestigd in het complex OVO Wrocław in het centrum van Wroclaw, op slechts 10 minuten lopen van het marktplein in het oude centrum.

De moderne kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een ergonomische werkplek, een flatscreen-tv en WiFi. Sommige suites zijn extra ruim, kijken uit op het Słowacki-park en bieden toegang tot de Executive Lounge.

Verder beschikt het DoubleTree by Hilton Wroclaw over conferentie- en banketfaciliteiten voor bijvoorbeeld informele zakelijke bijeenkomsten of bruiloften. De eigen fitnessruimte van het hotel is 24 uur per dag geopend.

Het DoubleTree by Hilton Wroclaw bevindt zich op 300 meter van het Panorama van Racławice en 500 meter van het Nationaal Museum. De dichtsbijzijnde luchthaven is Wroclaw – Copernicus, op 11 km van het DoubleTree by Hilton Wroclaw.

Krakau

Hstoffels

is met ruim 760.000 inwoners (dec 2014), na Warschau, de grootste stad van Polen. De stad ligt aan de Wisła in het zuiden van Polen en is de hoofdstad van het woiwodschap Klein-Polen. Het was tot 1609 de hoofdstad van Polen.

Krakau is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Het wordt daarom wel het “Florence van Polen” genoemd, en is volgens velen een van de mooiste steden van Europa. De stad kwam als een van de weinige steden in Polen bovendien ongeschonden de Tweede Wereldoorlog door.

Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Krakau was culturele hoofdstad van Europa in 2000.

Wrocław

Ostrów Tumski

is een stad in Centraal-Europa in het zuidwesten van Polen, gelegen aan de rivier de Oder. In Wrocław kruisten twee belangrijke handelsroutes – Via Regia en Barnsteenroute. De stad behoorde tot de Hanze. Wrocław is de belangrijkste historische stad van Silezië en was de hoofdstad van de Pruisische provincie Neder-Silezië. Tegenwoordig is Wrocław de hoofdstad van Neder-Silezië woiwodschap.

Prijs: €799 per persoon in halfpension

Toeslag single: + € 170

Speciale kinderprijs:€550 (kinderen tot 12 jaar op een dubbele kamer met 2 betalende volwassenen)

Inbegrepen:

Nederlandstalige Gids

Inbegrepen.

Maaltijden

Halfpension van diner 1e dag t/m ontbijt 7e dag

Dranken

Niet inbegrepen

Overnachtingen

  • 2 overnachtingen in Krakow in hotel Maksymilian*** op basis van halfpension
  • 2 overnachting in Wroclaw in het Double Tree by Hilton ****  hotel op basis van halfpension
  • 2 tussenovernachtingen op basis van halfpension

Toeristentax

Inbegrepen

Vervoer per luxe autocar

Inbegrepen

hotel

Vertrek te Rotselaar om 06u00.

We rijden via Aken, Keulen, Bad-Hersfeld, … richting Dresden. In de late namiddag komen we aan in Dresden. Kamerverdeling en aansluitend avondmaal.

Na het ontbijt in het hotel, gaat onze reis verder richting Krakow. We zullen in deze op 1na grootste stad van Polen aankomen rond 16u00 goed op tijd voor een eerste kennismaking met de stad. Avondmaal in ons hotel te Krakow.

Na het hotel, gaan we op uitstap naar Wieliczka, deze zoutmijn behoort tot één van de oudste van de wereld en zeker de moeite waard voor een bezoek. Na het bezoek brengt de bus ons terug naar Krakow vrij middagmaal en in de namiddag kunnen we vrij of met de gids verder op pad in Krakow. Avondmaal in ons hotel te Krakow.

We nemen het ontbijt in ons hotel en zeggen gedag tegen Krakow, vandaag staat er een serieus stukje geschiedenis op het programma, we bezoeken Auschwitz; meer bepaald het Birkenau-kamp.

Na ons bezoek gaat het verder naar Wroclaw voor avondmaal en overnachting.

Na het ontbijt bezoeken we de stad; vrij middagmaal. Avondmaal en overnachting in ons hotel te Wroclaw.

Na het ontbijt zetten we onze reis verder terug richting Dresden. Bezoek aan de Dresden; avondmaal en overnachting in ons hotel te Dresden.

We zetten onze reis verder naar Rotselaar na het ontbijt rond 09u00. Onderweg houden we de nodige stops voor een vrij middagmaal en avondmaal. We komen terug aan rond 21u00.

OK

Krakow & Wroclaw in Polen

De Meren van het Noorden

Mini Cruise op de MiddenRijn

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven

X