Zuid Engeland

Groot Britanië

Rond Reis

Ontdek de geheimen van het Zuiden van England

5 dagen

Maandag 22 tot vrijdag 26 april 2019

Vanaf €630/persoon

halfpension

Holiday Inn Southampton

 

Het Holiday Inn Southampton heeft een uitstekende ligging de buurt van het winkelcentrm West Quay en de cruiseterminals. Het biedt een panoramisch uitzicht op de waterkant van Southampton.

De schone en moderne kamers zijn voorzien van een 32-inch flatscreen hd-tv met on-demandfilms, gratis WiFi en airconditioning.

Het Junction Restaurant serveert moderne internationale gerechten en u kunt 24 per dag gebruikmaken van roomservice. Kinderen jonger dan 12 jaar verblijven en eten gratis in het hotel. U kunt ontspannen in het verwarmde zwembad, de sauna en fitnessruimte van het Holiday Inn Southampton.

The specified slider does not exist.

Ga met ons mee en ontdek de geheimen van het Zuiden van Engeland! Tijdens deze 5-daagse trip kom alles te weten over dit stuk van Groot-Brittannië. Een korte vakantie met zoveel voldoening.

5 dagen HALFPENSION €630
Prijs per persoon op een gedeelde 2 persoonskamer

Single Supplement=+€90

Maaltijden

Halfpension van diner 1e dag t/m ontbijt 5e dag

Middagmaal

Niet inbegrepen

Dranken

Niet inbegrepen

Toeristentax

Inbegrepen

Vervoer per luxe autocar

Inbegrepen

Reis- en annulatieverzekering

niet inbegrepen

hotel

We beginnen onze reis om 05h30 aan het bureel in Rotselaar. We rijden rechtstreeks door naar Calais, waar we de overzet nemen richting Dover. Eens aangekomen in Dover, is Winchester de eerste stad op ons programma.

Gary Ullah

Met zijn beroemde kathedraal uit de 12deeeuw is de stad een niet te missen stop als je het Zuiden van Engeland wilt ontdekken. Hier is er een vrije lunch en vrije tijd voorzien. Wie wil kan samen met onze gids de stad verkennen. Omstreeks 16h30 is het tijd om verder te gaan naar het hotel Holiday Inn in het centrum van Southampton, op een 30-tal minuutjes rijden van Winchester. Voor het avondmaal krijg je even de tijd om het hotel en je kamer te ontdekken.

Onze eerste volledige dag beginnen we met een lekker ontbijt in het hotel. Om 08h00 staan we klaar voor vertrek. Het eerste bezoek op ons programma is natuurlijk Stonehenge.

Jeffrey Pfau

Stonehenge is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd dat bestaat uit een aarden wal dat omringt is met een cirkelvormig arrangement van grote, primitief bewerkte rechtopstaande stenen. Bovendien is Stonehenge een van de beroemdste prehistorische locaties ter wereld! Hier vertoeven we de voormiddag. Rond 12h00 gaat de tour verder richting Salisbury. Hier stoppen we voor een vrije lunch en vrije tijd. Ook hier kan je samen met onze gids langs de mooiste plekjes lopen. In de namiddag gaan we verder naar Stourton waar we Stourhead Gardens bezoeken. Tijdens het bezoek ervaar je zelf wat deze tuinen zo speciaal maakt en hoe hij meester-schilders uit de 17deeeuw heeft geïnspireerd. Na een rustgevende wandeling in deze tuinen gaat het terug richting het hotel voor ons avondmaal.

Vandaag verlaten we het vaste land en ontdekken we de natuurlijke schoonheid van Isle of Wight. We nemen de boot van Southampton naar East Cowes. De eerste stop op het eiland is de stad Newport. Het historisch centrum van de stad wordt gekenmerkt door twee elegante pleinen in Georgiaanse en Victoriaanse architectuur. Hier is er een vrije lunch en vrije tijd voorzien. Uiteraard staat onze gids altijd paraat om je mee op sleeptouw te nemen. In de namiddag brengen we een bezoek aan Osborne House. Osborne House is de voormalige koninklijke residentie in East Cowes. Het bescheiden zomerverblijf werd in de 19deeeuw gebouwd voor Queen Vitoria en haar man prins Albert. Queen Victoria was zowaar verliefd op het buitenverblijf en verbleef er tot haar dood in 1901. Na het bezoek gaat het terug richting Southampton voor het avondmaal in het hotel.

Op onze laatste volledige dag in het prachtige Engeland gaan we een heel stuk terug in de tijd. Na een stevig ontbijt vertrekken we richting Bath, zo’n 100 kilometer landinwaarts. Eerst staan de Romeinse thermen op het programma. Op basis van een audio guide(een “elektronische” gids), ontdekken we de rijke geschiedenis achter deze plaats. Het is dankzij de inventieve uitvinding van de Romeinen dat Bath in de 18deeeuw de uitstraling kreeg van een zeer populaire en moderne badplaats dat vooral geliefd was bij het rijkere deel van de bevolking.

Nadat we ons hebben laten onderdompelen in de unieke manier van baden, is er tijd voorzien voor een vrije lunch en eventueel een beetje vrije tijd. In de namiddag brengen we een bezoek aan het Jane Austen Centre. Jane Austen was een prominente Engelse romanschrijfster uit de 18deeeuw. Het was haar realisme, bijtende sociale commentaar en haar gebruik van vrije indirecte reden dat haar gemaakt heeft tot een van de meest geliefde en gelezen schrijfster in de Engelse literatuur. Tijdens het bezoek kom je meer te weten over haar manier van denken, haar levensloop en de achterliggende gedachten van haar romans. Na het bezoek gaan we terug richting het hotel voor ons laatste avondmaal.

Na het laatste ontbijt in het hotel beginnen we aan de terugreis naar ons Belgenlandje. Voor we de ferry nemen van Dover naar Calais, grijpen we de kans om de stad Brighton te bezoeken.

Xgkkp

Na een beetje vrije tijd en een vrije lunch, brengen we een bezoek aan Royal Pavillion. Wat maakt dit gebouw zo speciaal? Wel, in dit gebouw zijn maar liefst 4 verschillende invloeden terug te vinden: Arabisch, Chinees, Hindoeïstisch en Gotisch. Dit allemaal samen zorgt voor een dromerige en sprookjesachtige sfeer. Vervolgens nemen we terug de ferry van Dover naar Calais en zo verder naar Rotselaar.

Of via MAIL

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Pret Car 2019 – Disneyland Parijs

Lloret de Mar

Lloret de Mar met Zanger Fiësta Frank

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Openingsuren

Ma., Din., Do., Vrij. 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woe., Zon. Gesloten
Zat. 09:00 - 12:00

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven

X