Mini Cruis op de Rijn

Duitsland

Cruise

Ontdek het ultieme genot van een riviercruise

4 dagen

Maandag 2 tot 5 september 2019
Maandag 23 tot 26 september 2019

Vanaf €505/persoon

volpension

Statendam

 

De naam Statendam past uitstekend bij dit imposante en statige schip. Met een capaciteit van 186 passagiers is het één van de grootste riviercruiseschepen in Nederland. Een echte klassieker, sfeervol ingericht met volop nostalgie uit de cruisegeschiedenis.

Het zonnedek heeft twee overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een schaakbord en een 4-holes putting-green. Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. En vanaf het hooggelegen salondek heeft u een prachtig uitzicht. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie, een gezellige zithoek en een computer met internet.

The specified slider does not exist.

Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. U gaat met de bus naar Keulen en vaart vanaf daar naar prachtige plaatsen als Boppard en Koblenz.

4 dagen VOLPENSION €505
Prijs per persoon op een gedeelde 2 persoonskamer

Single Supplement=€ 100

Maaltijden

Volpension van lunch 1e dag t/m lunch 4e dag

Dranken

Niet inbegrepen

Toeristentax

Inbegrepen

Reis- en annulatieverzekering

niet inbegrepen

hotel

Vertrek te Rotselaar om 09u00.

Holger Weinandt

Vertrek te Rotselaar om 09u00. Inscheping in Keulen rond de middag. Lunch aan boord. U kan genieten van het uitzicht en wordt welkom geheten door de kapitein. Na het diner bereiken we de stad Andernach, mooi op tijd voor een heerlijke avondwandeling door het oude centrum.

Jan Uyttebroeck

Nog voor het ontbijt zet het schip koers naar Koblenz, waar we in de loop van de  ochtend zullen aankomen. U heeft de rest van de ochtend de tijd om deze prachtige stad, gelegen aan de monding van de Moezel, te bezoeken. Tijdens de lunch varen we naar het beroemde wijnstadje Boppard met haar gezellige pleintjes en terrasjes.

Túrelio

Vandaag varen we door het romantische Rijndal. In de loop van de middag leggen we in Königswinter aan. De bovenop de Drachenfels gelegen burcht is per tandradbaan te bereiken. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het Rijndal en het Siebengebirge. De kapitein nodigt u ’s avonds uit voor het “Captains Dinner”.

Vroeg in de ochtend varen we naar Keulen waar we na het ontbijt zullen afmeren. Tot  12 u kan u de stad nog bezoeken. Bij terugkomst serveert men u nog een lunch. Om 13 u reizen we met de autocar terug naar Rotselaar.

Of via MAIL

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Pret Car 2019 – Disneyland Parijs

Lloret de Mar

Lloret de Mar met Zanger Fiësta Frank

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Openingsuren

Ma., Din., Do., Vrij. 09:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woe., Zon. Gesloten
Zat. 09:00 - 12:00

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven

X