Winkelkarretje

Drenthe

NEDERLAND

Rondreis

De leukste busreis gaat naar één van de groenste provincies van Nederland

5 dagen

Zondag 2 tot donderdag 6 september 2018

Vanaf €366 /persoon

halfpension

 

Het Witteveen

 

Het Witteveen is gevestigd in een voormalige boerderij in Drenthe, tussen Assen, Emmen en Hoogeveen. Het hotel verhuurt fietsen om mooie tochten in de omgeving te maken en er is gratis parkeergelegenheid.

De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer en een televisie. In het gezellige restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner. Het hotel beschikt ook over een televisiehoek en er is een hotelbar met een café en een terras waar u lekker kunt zitten bij mooi weer.

Drenthe

is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg grenst ze in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten aan de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. De hoofdstad is Assen, de gemeente met de meeste inwoners is Emmen.

€ 366 halfpension
Prijs per persoon op een gedeelde 2 persoonskamer

Single Supplement= + € 60
Korting kinderen tot 12j./kamer 2 volwassenen= – € 80

alle vermelde uitstappen

inbegrepen.

Nederlandstalige Gids

inbegrepen.

Maaltijden

Halfpension van avondmaal 1e dag t/m ontbijt laatste dag

Reis- en annulatieverzekering

Niet inbegrepen

Eventuele inkomgelden

Niet inbegrepen

Toeristentax

Inbegrepen

hotel

Vertrek te Rotselaar om 08u00.

Linden Cars bestaat 30 jaar en daarom bieden wij u graag een ontbijt aan op onze autocar. Wij rijden via Antwerpen en Breda naar Gorinchem. We bezoeken deze prachtige vestingstad, die een belangrijke plaats in de Hollandse Waterlinie had. Na een vrijblijvend middagmaal rijden we verder naar de Hanzestad Zwolle. De stad heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. Nadien rijden we verder naar ons hotel in Witteveen. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

‘s Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt. Daarna rijden we naar Borger, waar we de hunebedden gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Nadien rijden we naar het nationaal rijtuigenmuseum in Nienoord. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Na het ontbijt rijden we naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. Nadien brengen we een bezoek aan Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vrij middagmaal en vrije tijd. Vervolgens rijden we naar één van de mooiste dorpen van Nederland : Orvelte, is in feite één groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd . Daarna terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Vandaag brengen we een bezoek aan het Veenmuseum in Barger-Compascuum, bij Emmen. Daarna rijden we naar Hoogeveen voor een bezoek, vrij middagmaal en vrije tijd. Nadien stoppen we nog even bij een kaasboerderij. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Na het ontbijt rijden we via Meppel naar Giethoorn. Bezoek aan dit prachtige dorp, vrije tijd, gelegenheid tot rondvaart, vrij middagmaal. In de late namiddag rijden we verder huiswaarts via Utrecht en Breda. Onderweg voorzien we nog een stop voor een vrijblijvend avondmaal.

Of via MAIL

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Momenteel zijn we GeslotenWe zijn terug open op Maandag (23/07/2018) van 9:00 am tot 12:00 pm
Ma., Din., Do., Vrij. 9:00 am - 12:00 pm1:30 pm - 5:30 pm
Woe., Zon. Gesloten
Zat. 9:00 am - 12:00 pm

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© Copyright 2017 by NetWerkAVF - Made With In Leuven